За нас

„Василиас Интернешънъл” ЕООД

Фирма VASSILIAS е международна компания с представителства в Гърция, Чехия, Словакия, България и Румъния, с основен предмет на дейност: внос и дистрибуция на домакински електроуреди, уреди за здравето, уреди за грижа за въздуха, както и за лична хигиена.

“Василиас Интернешънъл” ЕООД присъства на българския пазар от 1993 г. и е първата международна компания-вносител на малки домакински електроуреди след прехода. Компанията предлага на своите клиенти богато портфолио от над 250 иновативни продукти под своята собствена марка Rohnson. Асортиментът ни е изцяло подбран според потребностите и изискванията на нашите клиенти, които внимателно проучваме и анализираме благодарение на ежедневната обратна вързка, която получаваме от пазара. По този начин предлагаме на нашите клиенти продукти с добавена стойност, които напълно отговарят на потребностите и високите им стандарти.

VASSILIAS поддържа стратегическо партньорство и с един от лидерите в областта на иновациите в световен мащаб – DYSON и е неин представител за българския пазар от 2012 г.

Компанията поддържа дългогодишно успешно партньорство с всички големи вериги магазини за домакински електроуреди, още от започване дейността си на българския пазар.